Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan Breddläger 9-13 december

24 OKT 2020 17:06
Inbjudan till Breddläger i Vemdalen.
  • Uppdaterad: 24 OKT 2020 17:06

Uppdaterad: 2020-11-09 

Vitesse anordnar varje år ett Breddläger för alla medlemmar i klubben. Träningslägret börjar kl 08:45 torsdag morgon och slutar kl 12:00 på söndagen. 

I år blir det dock ett litet annorlunda upplägg på lägret:

- Bussresan utgår, man får ordna egen transport. Klubben kan hjälpa till med att förmedla kontakter om man vill samåka. 
- Frukost ingår inte.
- Lunch och middag kommer serveras på Hovde Hotell istället för Värdshuset.

Att vi valt Vemdalen beror på att snötillgången oftast är betydligt bättre vid den tiden på året. Besökarantalet är lågt så det finns gott om plats i backarna vilket möjliggör effektiv träning samt att det är enkelt att få sätta bana utanför ordinarie lifttider. Då kan vi åka storslalom utan att riskera att någon utomstående åker in i banan. Vidare har vi ett boende med hög standard alldeles intill backarna. 

Vi bor i lägenheter med åtta bäddar och det är fyra lägenheter i varje hus nära backen. Lägenheterna är uppdelade så att det är fyra bäddar med en toa/dusch i var ända med samt en bastu. I mitten finns ett stort kök och allrum, stor farstu med golvvärme och gott om plats för pjäxor och ytterkläder. Det finns plats för skidorna i trapphuset.

Slutstädning av lägenheterna ingår i priset.

Lunch och middag äter vi alla dagar på Hovde Hotell. Ingår i lägeravgiften.

Om ni har önskemål vem ni vill bo tillsammans med så e-posta detta till Henrik Arrhenius, This is a mailto link EFTER att full betalning erlagts. Angivna tider nedan är preliminära och anges av varje tränare.

Nu är det dags för det bästa av allt. Att åka skidor. Liftarna brukar öppna kl. 09:00. I god tid innan samlar varje tränare i resp. grupp åkare och föräldrar för liftkortsutdelning samt information om dagen. Om det blir slalom eller storslalom avgörs av tränarna och de informerar i god tid om detta. Förmiddagspasset brukar vara till kl. 11:30 med en vilopaus inlagd innan det är dags för lunch på Hovde Hotell.  

Om någon är allergisk mot något eller är vegetarian så meddela detta vid anmälan till Henrik Arrhenius. 

Ungefär vid 13:00 är det dags för det andra träningspasset som pågår fram till dess att liftarna stänger kl 15:00. Därefter är det fria aktiviteter. Middag serveras 18:30.

Beroende på snö- och personaltillgång brukar vi någon gång under resan få sätta en storslalombana utanför liftarnas öppettider. Då handlar det om träning för de äldre ungdomarna.

Alla medlemmar är välkomna, även deltagare från skidskolan. För de som inte åker i träningsgrupp kommer ett skidskolepass om dagen på1,5-2 h erbjudas. Resten av tiden åker man fritt med sin förälder.

Fredag och lördag som ovan. 

Söndag förmiddag är det ytterligare ett träningspass. innan vi avslutar lägret med lunch innan hemfärd. Liftkorten ska lämnas till ledare innan hemfärd.

 Kostnaden för hela detta läger inkl boende, mat, liftkort, träning och en trevlig gemenskap är:

Barn 0-6 år 1.700:-

Barn och ungdomar 7 tom 17 år 2.200:-   

Ungdomar 18 år och uppåt samt vuxna 2.800:-

Avdrag vid innehav av Skistar-All är i år för ungdomar 640 kr och för vuxna 800 kr.

 

 

Så här anmäler ni er:

1: Pengar enligt ovan insättes på Vitesse BG-konto 202-6854  senast  onsdagen den 25 november 2020.

Glöm ej skriva era namn.  Betalning är lika med anmälan.

2: När betalning erlagts, skicka ett mail till Henrik Arrhenius, This is a mailto link där ni meddelar att ni betalt samt era namn. Där kan ni också ange om ni har några önskemål om vilka ni önskar bo med.

Då är det bara att hoppas på ett härligt läger med glada barn och ungdomar, mycket snö och en sol som lyser från den blå himlen.

  

Välkomna och hoppas vi ses i Vemdalen. 

Skribent: Henrik Arrhenius
E-post: This is a mailto link

 

 furhoffs

 

LindstromsBil_cmyk_utan_orter

CEJN Corporate Identity | CEJN

imageu3uet.png

imagew54y5.png

imagepz4br.png

image2hvdt.png

imageiewsn.png

Postadress:
SK Vitesse - Skidor
Box 92020
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info