Hoppa till sidans innehåll

Mål och syfte


Mål och syfte med SK Vitesse

 

Målet med vår verksamhet är att kunna erbjuda en attraktiv verksamhet inriktad på barn och ungdom. Klubben skall satsa så att vi får både "bredd och spets". Det skall vara roligt att var medlem i SK Vitesse. Klubben skall kännetecknas av glädje, kamratskap och engagemang. 

 

SK Vitesse:s träningsverksamhet syftar till att utveckla de aktiva, efter sin egen förmåga, till att bli duktiga och allsidiga utförsåkare och till att skapa intresse för den alpina sporten. Genom träningen skall de aktiva utveckla inlärningsteknik, spontanitet och positivt tänkande på så sätt att detta även skall inverka i rätt riktning på skolarbete och övrig fritid.

 

Utförsåkningsintresset och trivseln i klubben skall göra att ungdomar efter junioråldern fortsätter att vara aktiva inom klubben, som aktiva och/eller hjälpa till med träning och stöd till yngre åkare. För att långsiktigt kunna utveckla klubben skall tränare och skidledare erbjudas nödvändig grund/fortsättningsutbildning. Alla inom klubben arbeta för att SK Vitesse är och förblir en av de ledande klubbarna inom regionen.

Uppdaterad: 27 FEB 2009 21:05

 

 furhoffs

 

LindstromsBil_cmyk_utan_orter

CEJN Corporate Identity | CEJN

imageu3uet.png

imagew54y5.png

imagepz4br.png

image2hvdt.png

imageiewsn.png

Postadress:
SK Vitesse - Skidor
Box 92020
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info